Warmtepomp

Een warmtepomp is een nieuwe manier om uw huis te verwarmen en te koelen. De warmtepompen worden steeds populairder en u kunt bij ons terecht voor de installatie hiervan. Een warmtepomp haalt energie uit de buitenlucht, ventilatielucht of uit de grond. Deze energie wordt omgezet in warmte. Voor dit proces is geen gas nodig. Dit maakt een warmtepomp heel duurzaam. Daarnaast zorgt een warmtepomp ervoor dat het klimaat in uw woning altijd aangenaam is. De pomp bepaalt hoe warm of koud de ruimte gemaakt moet worden. Dit is weersafhankelijk. Deze slimme techniek zorgt er dus voor dat u nooit meer omkijk heeft naar de temperatuur in uw huis. U kunt een warmtepomp buiten laten installeren of in de grond. Wij kijken met u mee en bepalen wat de beste optie is.

Warmtepompboiler

Energiezuinig douchen met een tapwater warmtepomp.

Een tapwater warmtepomp is een ideale, duurzame manier om uw kraan- en douchewater te verwarmen. Hiervoor heeft u geen gasaansluiting nodig.

En doordat de pomp warmte onttrekt uit de binnen lucht, is hij 3 tot 4 keer zo zuinig als een elektrische boiler. Op de bovenkant zitten 2 aansluitingen; 1 om de woning te ventileren en de ander om de ventilatie lucht uit te blazen naar buiten. De warmte die word gewonnen uit de woning word onttrokken door de unit en omgezet naar de warmwater voorraad tank.

Tevens zit er een hybride functie op met een 1,5KW elektrisch verwarmings element.